Thai massage hedensted stripper vejle

Udover Hennie Rasmussen vil kunderne især komme til at møde søsteren Amporn Moakthong og moren Wanphek Kristensen. Massagen udføres med opvarmede stofposer fyldt med særligt udvalgte terapeutiske urter, forklarer medindehaver Hennie Rasmussen smilende. Og der er da ikke noget bedre end en gang massage eller at få fødderne i vores fiskespa, siger hun. Vejle: Der er tændt stearinlys, og den afslappende musik i højttalerne og de smukke thailandske figurer i rummet får én til at slappe af, så snart man træder ind af døren hos Suriya thai massage  spa, der er navnet på Vejles nyeste thailandske massageklinik. Send ordre detaljeret her, vil ikke blive offentliggjort. Skip to main skip to sidebar, dIN indkØbskurv total i kurv : Subtotal, standard Levering, total.

Sabai Nuad: Thai massage hedensted stripper vejle

Det gælder blandt andet såkaldt Urtebold-massage, der er en gammel, traditionel thai-massage. Thai massage tilbydes af flot thai pige, pæne hyggoelige omgivelser, med mulighed for bad. Suriya thai massage  spa henvender sig både til dem, der trænger til forkælelse, og dem, der har bruge for at få bugt med nogle af kroppens skavanker. Men jeg vil være i vores nye klinik om eftermiddagen og om aftenen, siger Hennie Rasmussen. Vi lever i en travl hverdag. Jeg er netop begyndt på en uddannelse som social- og sundhedsassistent. thai massage hedensted stripper vejle thai massage hedensted stripper vejle

Thai massage hedensted stripper vejle - Thitirat

Traditionell thai massage, olie massage, body massage kom og få god pris Åbningstider 10 - 20, service: Massage. Derfor skylder vi os selv at tage et velfortjent hvil. Deedeethaimassage Thai massage Vejle, deedeethaimassage Thai massage Vejle. Familiens klinik, akkurat som i Hua Hin er Suriya thai massage  spa hele familiens klinik.

Om thai massage hedensted stripper vejle

Se alle indlæg af thai massage hedensted stripper vejle →

En kommentar til “Thai massage hedensted stripper vejle”

  1. Sabai Nuad, thai. Thitirat wellness og thai. Hansens vej 18, 7171.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *